Kategori: Tavuk Eti
Tavuk Eti
Tavuk eti çeşitlerimiz
Gösterilen sonuç sayısı: 9
-
Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
-
-
-
“Piliç pirzola” veya “tavuk pirzola“, üst but kemiğinin üzerindeki derili veya derisiz halde etlerinin kalça tarafındaki ucuna doğru sıyrılıp hafifçe dövülmesiyle elde edilen et parçasıdır.
-
ÜST BUT (SARMA, TALEKS)
Bütün budun bacak kemiğinin (femur) diz ekleminden kesilmesi ile elde edilen üst parçasıdır.
-
Arka yarım gövdenin omurgalar ve sacrum boyunca orta yerden kesilmesiyle veya arka yarım gövdenin ön çeyreği alındıktan sonra geriye kalan, kuyruk sokumunun kısmen üzerinde bulunduğu parçadır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
-
Tavuk fileto da denilen tavuk bonfile, tavuk kanatları ve tavuk göğsü şeritlerinin diğer adıdır. Kümes hayvanları bonfilesi göğüsün iç kısmında bulunan kemiğe yakın kısımdır. .Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
-
Piliç but ızgara, pilicin sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde, üst parçasındaki kemiğin ve derinin alınmasıyla elde edilir. Özel akşamlarda nefis yemekler hazırlamak isteyenler için piliç but ızgara ürünü en iyi seçeneklerden biridir. Lezzetli ve besleyici olmasının yanı sıra oldukça pratiktir.Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
-