1938 den beri sizlerle

1938 den beri sizlerle

Kategori: Dana Eti

Dana Eti

Dana eti çeşitlerimiz

Gösterilen sonuç sayısı: 13

  • Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Dana ve sığır gibi büyükbaş hayvanlardan elde edilen nuar; tıpkı tranç, kontrnuar, sokum ve yumurta gibi hayvanın but bölümünde yer almaktadır. Dananın diz ekleminin iç tarafından başlayarak kalça ekleminin dışına doğru uzayan nuar, kontrnuara göre daha ince ve uzun bir yapıya sahiptir.

  • Dana ön kol ve gerdan kısımlarından iki defa çekilmiş kıymadır. Yemeklik için en ideal kıymadır. Türk Gıda Kodeksine uygun termoform tabaklarda veya vakum ambalajda gönderilir. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Kuşbaşı: Dananın göğüs kısmından çıkartılan orta yağlı, yumuşak durumda olan et küçük parçalara bölündükten sonra saç tavasında sote yapılmaya oldukça uygun. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Dananın but kısmından sinirleri ayıklandıktan sonra 4 defa çekilmiş kıymadır . Türk Gıda Kodeksine uygun termoform tabaklarda gönderilir.

  • Dananın boynunun alt kısmındaki kemiksiz ve yağsız etin öğütülüp, paketlenmesi ile sizlere ulaşan kıyma, köfteden makarna sosuna pek çok tarife lezzet katacak. Özellikle hafif beslenmeye özen gösterenlere, yağla pek arası olmayanlara duyurulur. Dana yağsız kıymalar yasal limit olan % 7 nin altındadır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Gulaş dananın kontrnuar, tranç ve sokum kısımlarından elde edilen iri doğranmış etlerdir. Bu etlerden yapılan yemeğin adı da aynıdır

  • BonfileDananın sırt ve arka kısmında bulunan bir parçadır. Hayvanın sağ ve sol olmak üzere her iki yanında birer adet bulunan kas dokusudur. Toplam ağırlığı 1,5-2,5 kilogram arasında değişir. Hayvanın arka kısmında bulunan ve oldukça çalışan bir kas dokusu olduğu için yağ barındırmaz

  • Dana lokum dananın sırt kısmından elde edilen yumuşak bir et çeşidi olarak sizlere servis edilir. Bonfile, sinir ve yağ gibi detaylar içermeyen lezzetli ve kemiksiz bir ettir. Dana lokum da bonfilenin en değerli, yumuşak ve lezzetli orta kısmıdır. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Antrikot: Dananın sırt bölgesinden çıkartılır. Bifteğin birinci kalite halidir. Yağlı ve yumuşak bir et olduğu için mangalda pişirmeye uygundur. Çeşitli soslarla ızgarada pişirilmeye uygundur. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Sotelik Kuşbaşı: Dananın göğüs kısmından çıkartılan orta yağlı, yumuşak durumda olan et küçük parçalara bölündükten sonra saç tavasında sote yapılmaya oldukça uygun. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

Tasarlayan: Orkun Bilgisayar