1938 den beri sizlerle

1938 den beri sizlerle

Etiket: lokum

lokum

Gösterilen sonuç sayısı: 3

  • Kuzu Lokumkuzu sırt bölgesindeki filetonun kemik, yağ ve sinir gibi kısımlarının güzelce temizlenmesinden sonra kalan üst kısmınının özenle çıkartılıp dilimlenmesiyle elde edilir.

  • BonfileDananın sırt ve arka kısmında bulunan bir parçadır. Hayvanın sağ ve sol olmak üzere her iki yanında birer adet bulunan kas dokusudur. Toplam ağırlığı 1,5-2,5 kilogram arasında değişir. Hayvanın arka kısmında bulunan ve oldukça çalışan bir kas dokusu olduğu için yağ barındırmaz

  • Dana lokum dananın sırt kısmından elde edilen yumuşak bir et çeşidi olarak sizlere servis edilir. Bonfile, sinir ve yağ gibi detaylar içermeyen lezzetli ve kemiksiz bir ettir. Dana lokum da bonfilenin en değerli, yumuşak ve lezzetli orta kısmıdır. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

Tasarlayan: Orkun Bilgisayar