KUZU KUŞBAŞI
₺165,00
Ağırlık | Yok |
---|---|
Gram | 250gr, 500gr, 750gr, 1kg |
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
₺165,00
Ağırlık | Yok |
---|---|
Gram | 250gr, 500gr, 750gr, 1kg |
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
İncik kabaca kırmızı et olarak adlandırdığımız koyun ve sığır etinin siyah et bölgesi olarak kabul edilir.
Külbastı için kuzunun döş kısmının kola yakın en uç kısmından elde edilmiş olan kemiksiz ete ihtiyacınız var. Kasabınız size bu eti ince ince dilimleyip, yassılaştırarak hazırlayacaktır, size sadece cız bız yapması kalacak. Şimdiden afiyet olsun.
Kuzu Lokum, kuzu sırt bölgesindeki filetonun kemik, yağ ve sinir gibi kısımlarının güzelce temizlenmesinden sonra kalan üst kısmınının özenle çıkartılıp dilimlenmesiyle elde edilir.
Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
Sotelik Kuşbaşı: Dananın göğüs kısmından çıkartılan orta yağlı, yumuşak durumda olan et küçük parçalara bölündükten sonra saç tavasında sote yapılmaya oldukça uygun. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.