1938 den beri sizlerle

1938 den beri sizlerle

KUZU İNCİK

110,00

İncik kabaca kırmızı et olarak adlandırdığımız koyun ve sığır etinin siyah et bölgesi olarak kabul edilir.

Temizle

İncik kabaca kırmızı et olarak adlandırdığımız koyun ve sığır etinin siyah et bölgesi olarak kabul edilir. Uzun kaslardan oluştuğundan lifli bir ettir ve bu da onun yumuşak olmasına yol açar. İncik eti hayvanın ince uzun baldır kemiğinin etrafında yer alır. Bu kemik hayvanda en yoğun iliğe sahip olan kemiktir. İliğin etin pişirilmesi sürecindeki en büyük lezzet kaynağı olduğuysa, bugün tüm yemek otoritelerinin kabul ettiği bir durumdur.

Stok kodu: Yok Kategoriler: Etiketler: ,
Ağırlık Yok
Gram

250gr, 500gr, 750gr, 1kg

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.

Tasarlayan: Orkun Bilgisayar