1938 den beri sizlerle

1938 den beri sizlerle

Kategori: Kuzu Eti

Kuzu Eti

Kuzu eti çeşitlerimiz

Gösterilen sonuç sayısı: 14

  • Kuzu etinin but kısmı, arka ayaklarında bulunan etlere ve etlerle beraber kemiklere verilen isimdir. Bu et bölümü, kuzu etinin en lezzetli ve en iyi yerlerinden biri olarak görülüyor. Yağsız ve yumuşak bir et yapısına sahip olan kuzu budu, kızartma, fırın yemekleri ve şiş yemekleri için ideal bir et yapısına sahiptir. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Kuyruk iç yağı, genellikle hayvanların omurgasının sonunda kuyruk bölümünde biriken yağlı kısımdır. Küçükbaş hayvanların kuyruk yağının, yüzde 60’ı doymamış yağ asitlerinden oluşuyor.

  • İncik kabaca kırmızı et olarak adlandırdığımız koyun ve sığır etinin siyah et bölgesi olarak kabul edilir.

  • Kuzu gerdan, kuzunun boyun kısmının dilimlenmesi sonucu elde edilen ete verilen isimdir

  • Kuzunun böbreklerinin üzerinde içe bakan tek et parçasıdır. Küşleme kuzu sırtının ortasından, bel kemiğinin iki tarafından kesilir.

  • Kuzu Lokumkuzu sırt bölgesindeki filetonun kemik, yağ ve sinir gibi kısımlarının güzelce temizlenmesinden sonra kalan üst kısmınının özenle çıkartılıp dilimlenmesiyle elde edilir.

  • Pirzola, koyun etlerinin kaburga kısmına bitişik olarak kesilen et parçalarına verilen addır. En yaygın pirzola çeşidi kuzu veya koyun pirzolasıdır.

  • Külbastı için kuzunun döş kısmının kola yakın en uç kısmından elde edilmiş olan kemiksiz ete ihtiyacınız var. Kasabınız size bu eti ince ince dilimleyip, yassılaştırarak hazırlayacaktır, size sadece cız bız yapması kalacak. Şimdiden afiyet olsun.

  • Kuzu etinin but kısmı, arka ayaklarında bulunan etlere ve etlerle beraber kemiklere verilen isimdir. Bu et bölümü, kuzu etinin en lezzetli ve en iyi yerlerinden biri olarak görülüyor. Yağsız ve yumuşak bir et yapısına sahip olan kuzu budu, kızartma, fırın yemekleri ve şiş yemekleri için ideal bir et yapısına sahiptir. Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Kuzu kol hayvanın hangi bölgesinden kesilir? Kuzunun ön ayaklarının, hayvanın gerdanına kadar olan kısmından bir bütün olarak çıkarılmasıyla elde edilen kuzu kol, küşleme ve pirzola gibi yumuşak bir ettir. Kuzu etinin diğer parçalarına göre daha az yağlıdır.

  • Kuzu kol hayvanın hangi bölgesinden kesilir? Kuzunun ön ayaklarının, hayvanın gerdanına kadar olan kısmından bir bütün olarak çıkarılmasıyla elde edilen kuzu kol, küşleme ve pirzola gibi yumuşak bir ettir. Kuzu etinin diğer parçalarına göre daha az yağlıdır.

  • Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

  • Fotoğraflarımız reklam amaçlıdır. Ürünlerimiz stoklarımız doğrultusunda değişiklik gösterebilir.

Tasarlayan: Orkun Bilgisayar